TaxiCard har flere bruksområder

Et TaxiCard er knyttet til en TaxiCard-konto. Denne kontoen kan også benyttes til å betale turen selv om du ikke er med i bilen. For eksempel ved pakkekjøring, transport av ansatte og gjester. Disse oppdragene bestilles på tlf. 334 20 200. Ved bestilling oppgis kortnummer og passord, og den aktuelle kontoen blir belastet automatisk.

TaxiCard - en rimelig firmabil

For mange bedrifter kan dette være den enkleste og billigste løsningen hva firmabil angår. Bedriften slipper dyre leasingavtaler, verkstedregninger, forsikringer, og den enkelte medarbeider vil unngå den økte skattebelastningen en firmabil medfører.

God oversikt på faktura, også via internett

Bedriften mottar faktura to ganger pr. måned, og kan selv velge om det skal være samlefaktura, faktura pr. avdeling eller pr. bruker. Uansett vil alle turene være spesifisert.

Fakturaer er tilgjengelig på web for regnskapsansvarlig. Den enkelte bruker kan også ved hjelp av sitt passord se eget bruk av TaxiCard.

Et sikkert kredittkort

Bedriften velger selv hvor mange, og hvilke ansatte, som skal utstyres med TaxiCard. Dersom et kort kommer på avveie kan det sperres hos Oslo Taxi på deres døgnåpne kundesenter via telefon 02323, eller ved å logge inn på www.oslotaxi.no.