Hele landet er med!

Med Taxifix kan du bestille taxi i store deler av Norge. Bestillingen går til nærmeste taxisentral. For å se tilleggsinformasjon om tjenestene der du er må du kontakte taxisentralen eller lese på sentralens nettsider. Her kan du se hvilke sentraler som bruker Taxifix.

 

Enkel bestilling med Taxifix

Bestill og betal taxituren med mobilen! Taxifix er appen som gjør det enkelt og raskt å bestille taxi. Du får en tur med forutsigbar pris, enkel betaling og tilgang på kvittering, og er enda raskere ute av bilen når turen er slutt.

Med Taxifix kan du betale turen med Vipps, eller i taksameteret i bilen. Når du skal ha bil kan du enten bestille taxi med det samme, eller legge inn en forhåndsbestilling. Du kan bestille bil med plass til 1-4 personer. 
 

Makspris

Det skal være enkelt og forutsigbart å kjøre med Vestfold Taxi. Vår makspris gjør at du kan føle deg trygg på at du ikke må betale for mye. 


Legger du inn både til- og fra-adresse i Taxifix, får du oppgitt en makspris på turen din. Hvis du velger å betale i appen vil vi reservere beløpet på konto inntil turen er avsluttet. I stedet for at taksameteret står stille på en fast pris vil taksameteret nå telle seg oppover. Ved turens slutt vil taksameteret enten stå på maksbeløpet fra appen, eller på et lavere taksameterbeløp. Du betaler alltid det laveste av de to beløpene! 


Det er for tiden ikke mulig å betale med lagret betalingskort i appen
14/9-19 innføres et nytt regelverk som gjør at forhåndsbetalingen med lagret kort i Taxifix ikke lenger tilfredstiller de gjeldende kravene. Vi har derfor midlertidig måttet stenge muligheten for å betale med kort i appen, mens vi arbeider med å finne en bedre løsning for forhåndsbetaling. Det er fremdeles mulig å forhåndsbetale med Vipps. 

 

AppstoreGplay